Головна » 2011 » Липень » 17 » Дикий Запад - секрети
20:55
Дикий Запад - секрети

ВКонтакті чи Однокласниках зараз є дуже популярною гра Дикий Захід (Дикий Запад). Виникло бажання зламати цю гру для того, щоби швидше і легше досягти потрібних результатів. Ввів у пошуковику "секрети Дикий Запад" - ... повний хаос. Куча статтей, сайтів, і ніде нічого конкретного. Короче, подаю два реальні секрети, які я сам знаю:

1.Для того, щоби швидко підвищити рівень.

Ручний спосіб: купуємо в магазині сіно. Бо саме воно є найдешевше і дає найбільшу кількість досвіду в грі. "Засіваємо" цим сіном все поле. А потім продаємо. І так знову і знову.

Автоматичний спосіб: Скачуємо (наприклад, звідси http://http://zakachat.net/skachat-programmu/5079-advanced-key-and-mouse-recorder.html) програму Advanced Key and Mouse Recorder, яка автоматизує управління мишкою і клавіатурою. Створюємо в грі один раз кількадесятків стосів сіна і продаємо їх. Записуємо це в програму, а потім запускаємо повторення і залишаємо компютер на кілька годин - все робить само.

2.Хочу багато агробаксів.

Для цього будуємо пекарні. Не одну а скажімо 10. Збираємо з них бонуси і міняємо колекції. Вартість одної колекції - 1 Агробакс.

Знаєте ще якісь секрети, чит-коди, баги, пишіть в коментарях, але тільки реальні і корисні.


Переглядів: 1026 | Додав: Микола | Рейтинг: 5.0/1