Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Сферичні та циліндричні панорами на платформі android
21:21
Сферичні та циліндричні панорами на платформі android

 

Кілька годин шукав, за допомогою чого можна робити сферичні панорами 

  Знайшов:

1.Sphere - робить, але треба спец. камеру. Однак, вона і без того прикольна. Загружає вже готові сферичні зображення (спец. створені) і ти стоїш з телефоном і крутишся, а зображення тоже йде в телефоні. Так реалістично, ніби там стоїш. Ще треба тільки 3д окуляри до телефона. 

2.Panorama - робить панораму, але не сферичну, а просто стрічкову довкола. Таких є багато програм, але вона єдина робить дійсно якісно. І проглядати можна так само, як і в попередній.

Є ще програма Google Street View (Перегляд вулиць). Призначена для перегляду панорам вулиць, створений Google. Також можна добавляти свої на карту. Однак, мені її протестувати не вдалося, оскільки в телефоні Sony Xperia V Google Street View вмонтована, і як виявилось якась неповноцінна. А видалити її і замінити на іншу неможливо.

Мій знайомий протестував цю програму:

"в мене Nexus 4 .я заходжу в програму "Перегляд вулиць" відкривається карта світу, а знизу є " 100 кращих результатів" на якому є значок камери. Я щойно зробив фото ( панораму) , і воно мені показало що фото готове до публікації, на ньому можна було залишити геодані...."

Переглядів: 528 | Додав: Микола | Рейтинг: 0.0/0